Tarieven - Advies-balie

Advies-balie
voor (juridisch) advies
en praktische ondersteuning
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tarieven

Advies-balie werkt, afhankelijk van de vraagstelling, project of opdracht, hetzij op uurtarief basis hetzij op projectbasis.

Het gangbare traject bij Advies-balie start met een persoonlijk gesprek om het vraagstuk goed in kaart te brengen. Vervolgens krijgt u van ons een voorstel op maat met een duidelijke aanpak en een heldere kostenspecificatie vooraf.

Advies-balie kan, voor het geven van advies en het invullen van ondersteuningsverzoeken, een beroep doen op een uitgebreid netwerk van ervaren professionals.

Heeft u behoefte aan gedegen advies en een no-nonsense aanpak, neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op nummer: 06 – 41 86 43 90 of mailen via: info@advies-balie.nl

Juridische zaken, Personeelsbeleid, Communicatie, Marketing, PR, (Pers)voorlichting, Fondsenwerving, Social Media en internet, Mediation en coaching, Ondernemingsplannen.

Advies-balie biedt: juridisch advies, communicatie-advies, marketingadvies, PR-advies, biedt ondersteuning bij fondsenwerving, social media en internet, evenementenondersteuning en evenementenorgansiatie.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu